God Jul och Gott Nytt År!

Det har varit ett märkligt år! Ett år som präglats av så mycket mer än fiske.

Corona har ställt till på så många kanter. Jag misstänker även Corona för att vara anledningen till att det inte blev en monstergädda för mig den i år. Inte den där krokodilen som jag hade hoppats på. Det kostade mig ett vad som jag förlorade med god marginal. Att vara Lucia för en kollega hade jag naturligtvis velat slippa men möjligtvis led min kollega ännu mer över min utstrålning som Lucia. 🙂

Nästa år ska bli ett bra år! Vaccinet kommer och förhoppningsvis gör det succé precis som mina nya fantastiska beten som jag inhandlat det sista halvåret. 🙂

Jag hoppas ni får en chans att på något sätt få en bra jul och nyår trots alla avstånd och barriärer som skapats detta året!

Var försiktiga där ute!

Jag vill också passa på att tacka mina annonsörer/sponsorer Getnö – Lake Åsnen Resort, Geoff Anderson, Mivida Motus och Mercedesdelar för att ni gör det möjligt för mig att fortsätta med något som jag tycker är fantastiskt kul!

Ha nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

//Patrik, Gryningsfiskaren

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =

0
    0
    Varukorgen
    Din varukorg är tomÅtervänd till webbutik